top of page

Boka någon av våra företagstjänster

Alltfix är en familjär städ- och trädgårdsskötselfirma där kvalitet är i fokus. Att vara en del av Alltfix är något att vara stolt över, sedan start har vi haft höga krav på kompetens, det är fortfarande en av våra viktigaste principer. Vår fantastiska personal är även vår viktigaste tillgång, tillsammans har vi byggt upp en kultur där vi alltid gör det lilla extra med det gemensamma målet att bli det bästa städ- och trädgårdsskötseföretaget i branschen, inte det största, utan det företag som levererar städ-och trädgårdstjänster med högst kvalitet. 

image2 (003).jpeg

Med oss är du i trygga händer

Kvalitetsgaranti
+15 års erfarenhet
Kollektivavtal,
Sekretessavtal
SRY, Insta800 och golvvårdsutbildning
Ansvarsförsäkring

Ta hjälp av kundansvarig

Är du intresserad av att anlita oss men har någon specifik fråga som du inte får svar på via vår hemsida exempelvis? Då är du varmt välkommen att kontakta vår kundansvarige, Lukas. Maila till info@alltfix.se, smsa eller slå en signal till +46 79-350 08 92.

bild Lukas_edited.jpg
Lukas, Kundansvarig 

Våra företagstjänster

1

Kontorstädning

Öka produktiviteten genom att låta oss ta hand om städningen. Helt skräddarsytt efter ert behov så att ni inte betalar för något som känns onödigt. 

2

Butiksstädning

Sälj mer genom att anlita oss för butiksstädning! Intrycket är A och O i butiksmiljö, du vill att kundernas fokus ska vara på det ni säljer, inte att det hur dammiga hyllorna är.

3

Trappstädning

bevara livslängden på era trapphus, öka trivseln hos de boende och ge ett inbjudande och snyggt intryck till besökare.

Vi sänker dina kostnader

Har ni redan kontorstädningbutiksstädning eller trappstädning idag? Om ni kan visa upp fakturaunderlag samt en arbetsbeskrivning över vad som görs så ser vi över hur mycket vi kan sänka era kostnader.

Här kan vi utföra

Vi kan utföra butiksstädning i följande kommuner, Linköping, Norrköping, Motala, Mjölby, Nyköping, Katrineholm

Skärmbild 2023-03-27 141420.png
Skärmbild 2023-03-29 200659.png
Sry.png
Fora
bottom of page