top of page
image5 (004).jpeg

Hitta rätt städfirma

Våra bästa tips för att hitta rätt städfirma just för dig.

Hitta rätt städfirma

Tyvärr finns det allt för många städfirmor som bedriver en oseriös verksamhet, detta beror på att det inte finns några direkta krav på vem som får starta ett städföretag och att ingångströskeln är ganska låg. Till följd av detta är det viktigare att du som kund är lite extra uppmärksam när du väljer städfirma, oavsett om det gäller hemstäd, fösterputs eller flyttstädning exempelvis. Nedan listar vi vår bästa tips för att kontrollera kvaliteten.

Tips 1. Omdömen

Genom att läsa omdömen kan du snabbt skaffa dig en bra uppfattning om städfirman håller kvaliteten och är seriösa. Man ska inte stirra sig blint på omdömen men har ett företag merparten negativa recensioner  är det något som inte stämmer, likt väl om företaget inte har några omdömen innebär det troligen att företaget är nystartat. Ni kan exempelvis läsa våra omdömen här.

Tips 2. Hemsida

Kontrollera att företaget har en hemsida, majoriteten av dem seriösa  städfirmorna har en webbplats. Här kan du också skaffa dig en bra uppfattning om företaget verkar seriöst eller inte, vilka tjänster dem utför etc.

Tips 3. Kollektivavtal

Att en städfirma har kollektivavtal tyder på att företaget är seriösa, det säkerställer personalens arbetsvillkor och att dem får skäliga löner. Alltfix är en del av Almega Serviceföretagarna vilket agerar som en garanti för vår fantastiska personal.

På grund av att man betalar en avgift för att vara en del av Almega serviceföretagarna är det flera företag som avstår men som fortfarande har kollektivavtalsenliga löner, detta är värt att dubbelkolla om ni inte kan se på företagets hemsida att dem är medlemmar.

Tips 4. Garanti

Vi kan hjälpa dig

Det är viktigt att du kontrollerar att städfirman du anlitar har en kvalitetsgaranti, då riskerar du inte att behöva åtgärda eventuella missar själv om det mot förmodan skulle bli några. 

Vi är en familjär städfirma med över 15 års erfarenhet av flyttstäd, hemstäd, fönsterputs, dödsbostädning och företagstjänster som kontorsstädning, golvvård och butiksstädning.

-10 dagars garanti

-15 års erfarenhet

-Ansvarsförsäkring och sekretessavtal

-Medlemmar i Almega serviceföretagarna

-SRY, Insta 800 och golvvårdsutbildning

bottom of page