top of page

Är du vår nya kollega?

Börja jobba på ett av Sveriges snabbast växande städbolag.

Kollektivatal
Möjligheter till kompetens- och vidareutveckling
Varierande uppgifter

Gör en spontan ansökan

Om din profil är intressant kontaktar vi dig i samband med ny rekrytering. 
Bifoga CV
Har du körkort?

Ett av sveriges snabbast växande städbolag, vi är Alltfix

Har du inte hört talas om oss tidigare? Inte lustigt, Alltfix startades i början av 2023 men är ett av Sveriges snabbast växande städbolag och har vuxit från 2 till hela 9 städhjältar på drygt ett år. Vi siktar mot att bli en ledande aktör inom branschen och hoppas kunna rekrytera ytterligare 15 kollegor till 2025.

Hoppa på tåget nu

Vi är ett snabbväxande bolag vilket innebär att nya roller tillkommer kontinuerligt. Vi tittar till en början internt om någon är redo att anamma rollen. Drivs du av att få förtroende och utvecklas, då har du hamnat rätt!

Är du vår nästa städhjälte?

Hos oss får du en trygg och stabil anställning reglerat av Almega serviceföretagens riktlinjer, en varierande arbetsplats där den ena dagen sällan är den andra lik och goda möjligheter till kompetens- och vidareutveckling. 

Bli en Alltfixare

Våra städhjältar är ryggraden i Alltfix och det är genom deras arbete som vi växer. Vi ställer höga krav på punktlighet och pålitlighet. Det är även viktigt att du kan driva ditt arbete framåt på egen hand och tar egna initiativ för att gör det där lilla extra.

AEnB2Uog7uZaNHvgc4gBOv87PFndWSa409rXCZGq5Pt7BF1OmPAMCAec9ObceSbRb07Nbw_Pg0JImiiA01a4ZF8LxQ
bottom of page