top of page
Mötesrum

Anlita oss för kontorsstädning

Vi har mer än 15 års erfarenhet av kontorsstädning och innehar SRY, insta800 och golvvårdsutbildning. Vi är ett tryggt val för ditt företag.

Med oss är du i trygga händer

SRY, insta800 och golvvårdsutbildning
+15 års erfarenhet
Kollektivavtal
Sekretessavtal
Ansvarsförsäkring

Ta hjälp av kundansvarig

Har du en fundering kring kontorsstädning? Då är du varmt välkommen att kontakta vår kundansvarige, Lukas. Maila till info@alltfix.se, smsa eller slå en signal till +46 79-350 08 92 

bild Lukas_edited.jpg
Lukas, Kundansvarig 

Långsiktigt relation

Oavsett om ni anlitar oss för golvvård, fönsterputs eller kontorsstädning har vi alltid inställningen att vi vill bygga ett långsiktigt samarbete med er, en samverkan där båda parter är nöjda. Nyckeln för att uppnå det är kommunikation. Det är viktigt att man kontinuerligt för en diskussion kring era behov, det gäller även prisbilden, får ni fördelaktigare erbjudanden ser vi alltid över ifall vi kan matcha det. 

Vi sänker dina kostnader

Har ni redan kontorstädning idag? Om ni kan visa upp fakturaunderlag samt en arbetsbeskrivning över vad som görs så ser vi över hur mycket vi kan sänka era kostnader.

Här kan vi utföra

Vi kan utföra kontorstädning inom följande kommuner: Linköping, Norrköping, Motala, Mjölby, Nyköping och Katrineholm.

Hur du anlitar oss

Kontakt

Fyll i formuläret på vår sida och få svar samma dag

Offert

Du får offert, du väljer om du tackar ja eller nej. 

Datum

Tackar du ja planerar vi vilka dagar/ tider vi ska Städa

Vänta

Nu kan du och kollegorna luta sig bakåt och invänta Alltfix

Fyll i formuläret och få offert

image4 (002).jpeg

Skräddarsytt efter ditt behov

Att jobba i en trevlig och städad miljö ökar produktiviteten och personalens välmående. Att ha kontorsstädning innebär alltså inte bara att ni får ett trevligare kontor utan det medför en rad effekter som är till fördel för er verksamhet. 

Vi skräddarsyr alltid vår arbetsbeskrivning utifrån våra kunders önskemål, det innebär att ni inte behöver betala för något ni anser är onödigt.

Fördelar med kontorstädning

Ni sparar tid

Istället för att personalen ska städa kan dem ha fullt fokus på sina arbetsuppgifter, även om dem bara städar lite varje dag blir exempelvis blir det väldigt mycket tid över en längre period. 

Ökad produktivitet och lönsamhet

Att arbeta i en trevlig och välstädad miljö  ökar produktiviteten som korrelerar med lönsamheten. 

Bra intryck

Har ni potentiella kunder som kommer på besök eller nuvarande kunder vill man ge ett professionellt intryck, det gör man bland annat genom att ha ett välstädat kontor.

Färre sjukdagar

Utför man en kontorsstädning på rätt sätt avlägsnar man bakterier och allergener som tenderar att sprida sig, anlitar du oss innebär det med andra ord färre sjukdagar. 

Trivsel

Personalen kommer garanterat trivas mer om dem jobbar i en trevlig miljö, detta är även sammankopplat med produktivitet. Vi tror även att dem kommer uppskatta företaget mer om dem själva slipper städa för att ha en trevlig miljö, vad tror du?

Skärmbild 2023-03-27 141420.png
Skärmbild 2023-03-29 200659.png
Sry.png
Fora
bottom of page