top of page
image2 (003).jpeg

Om oss

Vår drivkraft är reaktionerna från kunder, den känslan är oslagbar!

En familjär städfirma

Alltfix är en familjär städ- och trädgårdsskötselfirma där kvalitet är i fokus. Att vara en del av Alltfix är något att vara stolt över, sedan start har vi haft höga krav på kompetens, det är fortfarande en av våra viktigaste principer. Vår fantastiska personal är även vår viktigaste tillgång, tillsammans har vi byggt upp en kultur där vi alltid gör det lilla extra med det gemensamma målet att bli det bästa städ- och trädgårdsskötseföretaget i branschen, inte det största, utan det företag som levererar städ-och trädgårdstjänster med högst kvalitet. 

image0 (004).jpeg

Några fördelar med oss

Kollektivavtal
15 års erfarenhet
Ansvarsförsäkring
Sekretessavtal
SRY, insta 800 och golvvårdsutbildning

Kvalitet till ett schysst pris

När du anlitar du oss kan du förvänta dig hög kvalitativ städning utan att det kostar skjortan. Vi har över 15 års erfarenhet av flyttstäd, hemstäd, fönsterputs, storstädning och diverse trädgårdsskötseltjänster som häckklippning exempelvis. Dessutom har vi lång erfarenhet av företagstjänster som kontorstädning, butikstädning och golvvård. Vår personal har SRY, insta 800 och golvvårdsutbildning vilket innebär att dem är specialister på städning bland annat. 

Vi är som störst i Norrköping och Linköping men utför även i övriga delar av Östergötland och i en rad andra städer och orter utanför. När det kommer till anlitande av städfirma är vi ett tryggt val, med vår långa erfarenhet så har vi koll på detaljerna!  

Vill du anlita oss?

Bild.jpg

Kommunikation och trygghet är två av våra viktigaste ledord. Dessa ledord hänger ihop, dem är A och O för att du som kund ska få sitt behov täckt och för att ni ska få tillit för oss som städfirma. Exempelvis skräddarsyr vi regelbunden hemstädning  efter ditt behov om så önskas, för att du inte ska betala för något som du enkelt kan göra själv.

Vi är en familjär städfirma som fokuserar på kvalitet och att bygga långsiktiga relationer. Som kund hos oss är du inte en i mängden. 

Kommunikation och trygghet

Har du någon fundering eller vill anlita oss?

image0 (004)_edited.jpg

Vi sätter kunden i första hand

Vi sätter alltid kunden i första hand och gör alltid vårt bästa för att vara lyhörda och tillmötesgående. Målet är att vid varje uppdrag göra det lilla extra, behöver man jobba över gör vi det för att resultatet ska bli så bra som möjligt, vi lämnar aldrig någonting halvdant gjort.       - Samir, Operativ chef 

Samir har jobbat större delen av sitt liv inom städbranschen och är proffs ut i fingerspetsarna samt innehar merparten av de utbildningar man kan ha, han har även en bakgrund inom företagande bland annat. Trots sin roll som operativ chef är han ofta ute hos kunder och hjälper till samt besiktar för att säkerställa att resultatet blir optimalt!

Skärmbild 2023-03-27 141420.png
Skärmbild 2023-03-29 200659.png
Sry.png
Fora
bottom of page