top of page

Boka någon av våra städtjänster för privatkunder

Alltfix är en familjär städ- och trädgårdsskötselfirma där kvalitet är i fokus. Att vara en del av Alltfix är något att vara stolt över, sedan start har vi haft höga krav på kompetens, det är fortfarande en av våra viktigaste principer. Vår fantastiska personal är även vår viktigaste tillgång, tillsammans har vi byggt upp en kultur där vi alltid gör det lilla extra med det gemensamma målet att bli det bästa städ- och trädgårdsskötseföretaget i branschen, inte det största, utan det företag som levererar städ-och trädgårdstjänster med högst kvalitet. 

image2 (003).jpeg

Med oss är du i trygga händer

Kvalitetsgaranti
+15 års erfarenhet
Kollektivavtal,
Sekretessavtal
SRY, Insta800 och golvvårdsutbildning
Ansvarsförsäkring

Ta hjälp av kundansvarig

Är du intresserad av att anlita oss men har någon specifik fråga som du inte får svar på via vår hemsida exempelvis? Då är du varmt välkommen att kontakta vår kundansvarige, Lukas. Maila till info@alltfix.se, smsa eller slå en signal till +46 79-350 08 92.

bild Lukas_edited.jpg
Lukas, Kundansvarig 

Våra tjänster

1

Flyttstädning

Att flytta kan vara en utmattande process med alla olika bestyr. Vi kan hjälpa dig med flyttstädningen så att den blir ordentligt gjord och du sparar även energi och tid.

2

Veckostädning

Har du någonsin funderat på hur mycket tid du skulle kunna tillägna annat om du slapp städa? Känner du att du vill avlastas i vardagen, boka regelbunden hemstädning.

3

Fönsterputs

Fönsterputsning kan vara svårt om man vill ha ett riktigt proffsigt resultat, utan att dem är flammiga exempelvis. Vi har över 15 års erfarenhet av fönsterputs.

4

Storstädning

Det måste göras minst ett par gånger per år och kan vara ett moment man går och skjuter på för det är så tidskrävande. Låt oss utföra storstädningen istället!

5

Visningsstäd

Vill du få ett så högt slutpris som möjligt? Det är vi ganska säkra på att du vill, boka visningstäd för att lyfta helhetsintrycket i din bostad!

6

Trädgårdsskötsel

Känner du att du vill överlämna häck- eller gräsklippningen för att kunna njuta till max av ledigheten eller enbart ta hjälp så att det blir extra bra? Anlita oss!

Gör det själv tips

Vill du utföra flyttstädning, storstädning, fönsterputs, klippa häcken själv exempelvis eller har det svårt att hålla det städat hemma, vi har samlat de bästa tipsen för dig! 

För dig som känner att du hellre överlåter det till en städfirma så att du kan fokusera annat, få en offert samma dag.

Klippa häcken tips

Flyttstädning tips

Fönsterputs tips

Håll hemmet rent

Storstädning tips

Skärmbild 2023-03-27 141420.png
Skärmbild 2023-03-29 200659.png
Sry.png
Fora
bottom of page