Tjänster


Städning

Vi erbjuder all slags städning i hela Norrköping. Boka in oss för återkommande hemstädning enligt schema eller vid enstaka tillfällen. Andra städningar som du med fördel kan lämna i våra kompetenta händer är fönsterputs, storstädning, flyttstäd, kontrosstäd och butiksstäd. För dig som äger fastigheter är det perfekt att anlita oss för att hålla trappuppgångarna rena med professionell trappstädning eller varför inte låta oss hjälpa er med byggstädningen.


Trädgårdsarbete

Periodvis är det mycket att göra i trädgården och det kanske inte alltid finns tid över bland alla övriga vardagsbestyr att hålla den i ordning. Ta hjälp av våra medarbetare och se till att rabatter, buskar och gräsmattor är i toppskick för att få en välskött och vacker trädgård. Det ger dig mer tid att njuta av den. Vi utför i hela Norrköping.


Altanbehandling

Väder och vind utsätter altaner för ganska hård belastning. För att en altan ska hålla i många år och vara trevlig att vistas på måste den tas om hand. Våra kunniga och händiga medarbetare ser till att den är behandlad och välskött vilket ger dig en hållbarare altan.

Golvvård

Vi kan hjälpa dig med golvvård, ofta behövs det 1-2 gånger per år i butiksmiljöer för att stärka helhetsintrycket och i andra sammanhang är det lika viktigt för att golvet ska behålla kvaliteten och hålla sig vackra över en lång period. Vi har lång erfarenhet av golvvård och innehar certifikatet Insta 800 bland annat samt golvvårdsutbildning. 


Sommarpaket

I vårt sommarpaket erbjuder vi löpande trädgårdskötsel som gör att du alltid har en trädgård i toppskick! I paketet ingår alltid Klippning/krattning av gräsmattan, städa tomten från löv och grenar och rensa ogräs i rabatter. Vi har även rad tillägstjänster som klippning av häckar och buskage exempelvis.