top of page

Överlåt trappstädningen

Ibland är måstena för många och timmarna för få, därför finns Alltfix. 

Skräddarsytt efter ert behov
Kollektivavtal
Försäkrat

Behovsanpassad trappstädning

Av erfarenhet vet vi att alla fastigheter är unika och har olika behov när det kommer till rengöring, därför anpassar vi vår tjänst efter ert faktiska behov och önskemål. Vi har hjälpt flertalet bostadsrättföreningar och hyresvärdar, stora som små att få kostnadseffektivare städlösningar vilket hjälpt dem att spara pengar samtidigt som resultatet förbättrats. 

Varför Alltfix?

Anpassat för er

Ingen fastighet är den andra lik, därför anpassar vi vårt arbete efter era unika önskemål.

Bakgrundskontroll

I samband med varje nyanställning genomförs en bakgrundskontroll.

Kollektivavtal

Vi är medlemmar i Almega serviceföretagarna vilket säkerställer våra medarbetares arbetsvillkor.

Kvalitetsgaranti

Ni har alltid Nöjd-Kund-Garanti på städningarna.

Ansvarsförsäkring

Din fastighet är alltid försäkrat när vi är hos er, vi har heltäckande ansvarsförsäkring.

Sekretess

Våra medarbetare får i samband med anställning underteckna ett omfattande sekretessavtal för att du som kund alltid ska känna dig trygg.

Ett urval av våra samarbetspartners

Nordic Wellness_logo_NO_SYMBOL_CMYK 2.png
1639067019241_edited.png
gdl-logo_edited.png
R_edited.png
R (1)_edited.png

Alltfix samarbetspartner

Som en Alltfix samarbetspartner har ni möjligheten att erbjuda er personal och medlemmar exklusiva specialerbjudanden på våra städtjänster. Detta är ett initiativ som ligger i linje med vår målsättning att bygga långvariga och starka kundrelationer.

Låt oss hålla era trappuppgångar i toppskick

Skräddarsytt efter ert behov
En del av Almega Serviceföretagen
Försäkrat

Tre steg ifrån att få rutin på städningen

INLEDANDE SAMTAL

Ta kontakt med oss via någon av våra angivna kontaktvägar, vi går sedan igenom ert behov och ni får en offert.

PLANERING

Godkänner du offerten bokar vi in ett startdatum och planerar upplägget för den löpande städningen.

FOKUSERA

Njut av att er fräscha anläggning och av att kunna släppa tanken om städning.

 • Vad ingår i er standard checklista?
  Nedan ser du vår standard checklista för veckostädning. Den kan anpassas efter ditt unika behov om så önskas. Kök Avtorkning av diskbänk, arbetsbänk, kakel ovanför diskbänk/arbetsbänk/spis, kranar, socklar, spis, ugn utvändigt, vitaror/hushållsmaskiner utvändigt, fläktkåpa utvändigt samt diskho. Avfläckning av skåpsluckor utvändigt samt front till lådor och handtag. Tömning och avtorkning i och runt sopbehållare (hushållssopor – ej källsortering) Rengöring av micro Badrum Rengöring av badkar samt duschkabin och duschutrymme. Rengöring av toalett. Avtorkning av skåpsluckor utvändigt, front till lådor och handtag, golvbrunn utvändigt, handfat, kakel ovanför badkar, kranar, duschslang- och munstycke (ej vattenlås) krokar, handduksvärmare, VVS-rör (högst 1,8 m) Övriga rum Avtorkning med torr trasa av eluttag samt fast belysning (högst 1,8 m) Avfläckning av dörr, dörrkarm, dörrhandtag. Avfläckning av insida entrédörr och inglasade dörrar. Avfläckning av garderobsdörrar utsida. Avtorkning med torr trasa (fuktig vid behov) av fria horisontella ytor (högst 1,8 m) Damning av tavlor och element. Dammsugning av golv, trösklar, mattor klädda/stoppade möbler. Damning av golvlister ink fläckborttagning. Våttorkning av golv Avtorkning utvändigt av torkskåp- tumlare och tvättmaskin. Damning samt våttorkning av trappsteg. Dammsugning vid behov. Avtorkning av ledstänger och trappräcken. Tömning av papperskorgar Enklare bäddning av säng Putsning av speglar
 • Vad händer om min Alltfixare är sjuk eller ledig?
  Vår målsättning är att samma personer ska komma till dig vid varje tillfälle, men vid sjukdomar eller semester ser vi till att någon av våra andra städhjältar hjälper dig.
 • Kan jag avboka mitt kommande städtillfälle?
  Ja, du kan avboka städpasset kostnadsfritt upp till ett dygn (24 timmar) innan tillfället då vi är måna om er flexibilitet och att oväntade händelser som sjukdomar ibland dyker upp. Sker avbokningen inom den 24 timmars tidsramen debiteras du dock hälften av priset.
 • Är det någon bindning- eller uppsägningstid?
  Nej, ni binder er inte till till något, dock är det en(1) månads uppsägningstid.
 • Var utför ni veckostäd?
  Vi kan hjälpa dig som bor i Linköping, Norrköping, Nyköping, Svärtinge, Söderköping, Kimstad, Linghem, Vikingstad.
 • Vad kostar veckostädning?
  Priset baseras på flera faktorer, bland annat på bostadens storlek, arbetsbeskrivning och frekvens. Ta kontakt med oss via någon av de angivna kontaktvägarna och få en offert inom ett dygn.
 • När får jag fakturan?
  Du faktureras månadsvis i efterhand, antingen per E-post eller på brevlådan, det är upp till dig!

Kundcase- BRF Jönckenshuset

BRF Jönckenshuset är en bostadsrättförening belägen i centrala Linköping med 10 trappuppgångar, runt 150 lägenheter och flertalet lokaler. Planerat startdatum är i början av 2024, se nedan hur vi kommer optimera deras städning.

KRAFTIGA BESPARINGAR

Då vi anpassat städningen efter deras faktiska behov, till deras fördel, sänker vi deras kostnader med drygt 25 %.

OPTIMERAT UTFÖRANDE

Då de boende har tillgång till hiss minskas slitaget på den övre delen av fastigheten, därför prioriteras städningen av hissar och de övre våningsplanen städas varannan vecka istället för varje.

STÄDFREKVENS

Under vinterperioden ökar städfrekvensen till två gånger i veckan istället för en, eftersom behovet av städning är högre under den tiden.

UNIKA ERBJUDANDEN

Alla boende i bostadsrättföreningen får unika specialerbjudanden på våra andra tjänster, bland annat rabatt på hemstädning och flyttstädning.

bottom of page