top of page

Ett av sveriges snabbast växande städbolag, vi är Alltfix

Har du inte hört talas om oss tidigare? Inte lustigt, Alltfix, startades i början av 2023 men är ett av Sveriges snabbast växande städbolag och har vuxit från 2 till hela 9 städhjältar på drygt ett år. Vi siktar mot att bli en ledande aktör inom branschen och hoppas kunna rekrytera ytterligare 15 kollegor till 2025.

Alltfix i två meningar

Vi är ett personligt städ- och facilityservice bolag med mångåriga erfarenheter inom allt från löpande hemstädning och flyttstäd till olika typer av lokalvård. Ett tryggt och pålitligt alternativ, alltid till ett schysst pris.

Alltfix ledord

Varje dag jobbar vi efter tre ledord, dessa ord ligger till grund för vår inställning gentemot våra kunder och städhjältar.

Våra ledord

Kommunikation, ansvar, kvalitet

Se våra omdömen hos 

Trustpilot-Logo.jpg

Städhjältar

Våra medarbetare som varje dag jobbar ute hos våra kunder är ryggraden i Alltfix, det är genom deras arbete som vi växer.

Vi har skapat en arbetsplats där det finns utrymme att växa som människa och yrkesmässigt. Detta genom en variation av kulturer, åldrar, uppgifter och utbildningar med erfarna och grymma team leaders som håller det samman.

 

Är du vår nästa städhjälte?

Hos oss får du en trygg och stabil anställning reglerat av Almega serviceföretagens riktlinjer, en varierande arbetsplats där den ena dagen sällan är den andra lik, goda möjligheter till kompetens- och vidareutveckling. Läs mer om vad det innebär att bli vår 10:e kollega! 

Ett urval av våra samarbetspartners

Nordic Wellness_logo_NO_SYMBOL_CMYK 2.png
1639067019241_edited.png
gdl-logo_edited.png
R_edited.png
R (1)_edited.png

Städning på din ort
 

Norrköping

Söderköping

Nyköping

Linköping

Linghem

Kimstad

bottom of page